Alltid til stede

Du kommer langt med et godt kurs.

Du kommer lenger med god hjelp!

- Vi er alltid tilgjengelige for deg

- Vi svarer alltid raskt når du har spørsmål

- Vi viser at vi bryr oss om at du skal lykkes

- Vi er ikke fornøyde før du har din egen hjemmeside

Null til gull om oss bilde av Tor André SandumTor André Sandum - Kursholder

Null til Gull hvem er vi illustrasjon

Hvem er vi egentlig?

Null til Gull-konseptet er utviklet av Tor André Sandum. Han ønsker å gi alle med litt innsatsvilje muligheten til å lage sin egen profesjonelle hjemmeside. I tillegg fikk han en god unnskyldning for å skrive om seg selv i tredjeperson.

Hei, jeg er Tor!

Som liten pjokk på bare 14 - 15 år startet jeg å eksperimentere med nettsideutvikling. Ingenting av det jeg laget var spesielt bra, og både koding og kodefrie systemer syntes jeg var vanskelig å mestre.

La oss spole framover en god del år. I dag jobber jeg som selvstending næringsdrivende webutvikler og digital markedsfører med et stort erfaringsgrunnlag bak meg. Før dette satt jeg som webutvikler i et reklamebyrå. Jeg har gått i de fleste fellene du kan tenke deg. Jeg har prøvd, jeg har feilet og jeg har lykkes.

Jeg har jobbet med egne og andres nettbutikker, både bittesmå og noen av landets største. I tillegg har jeg driftet og utviklet hjemmesider for store firmaer og enkeltpersoner. Gjennom årenes løp har jeg lært hva som fungerer bra, hva som fungerer mindre bra og hva du rett og slett må unngå.

Grunnen til at jeg laget Null til Gull er enkel. Jeg ønsker at alle som er villige til å stå på litt skal lykkes på nett. Tenk tilbake på dine besteforeldre. Tenk hvor ufattelig vanskelig det var for dem å skulle starte sin egen bedrift.

De måtte skaffe seg et lokale, kjøpe inn produkter og drive markedsføring før de i det hele tatt visste om konseptet hadde et marked. Det var dyrt å starte et firma for seksti år siden.

I dag kan alle som vet hvordan de slår på en datamaskin lage et salgskonsept på nett. Og sannheten er at det nesten er helt gratis. Du kan bygge ditt eget personlige brand, selge coachingtjenester eller hjemmelagde produkter - eller rett og slett utvikle nettsider for andre som ønsker å gjøre disse tingene.

Du har to valg. Du kan enten betale flere titalls tusen for at noen andre skal lage nettsiden din. Da sitter du der med katta i sekken om du ønsker endringer eller noe skulle skje. Pengene løper raskt med en gang en utvikler skal på banen.

Alternativet er å tilegne seg kunnskapen du trenger for å lage din egen hjemmeside. En hjemmeside som oser av DEG. En hjemmeside du har laget selv. En hjemmeside du virkelig kan være stolt av.

Når du først har denne kunnskapen, så har du også alle muligheter åpne for deg på nett. Du kan pumpe ut så mange nettsider du vil. Både for deg selv, og mot betaling for folk du kjenner. Og kostnaden for deg per nye nettside? Et par hundre kroner i året for et domenenavn og litt investert tid.

Det høres kanskje for godt ut til å være sant, men det er det ikke. Du lærer hvordan du gjør alt dette gjennom Null til Gull. Kjøp tilgang i dag, og gå fra å ha null kunnskap til en komplett hjemmeside på bare 10 dager. Garantert.

Jeg kommer ikke til å overvelde deg med masse vanskelige ord og uttrykk. Null til Gull ønsker heller ikke å være alt for alle. Vi lever etter et enkelt og effektivt budskap:

Null til gull om oss bilde av keep it simple stupid budskap

Fordi de få tingene du gjør bra gir bedre resultater enn de mange tingene du gjør sånn halvveis.

Dette er ikke kurset der du kjøper tilgang for så å bli etterlatt til deg selv. Dette er et effektivt utdanningsløp der du har tilgang på kursholder. Du settes i en elev-lærer-situasjon, og du får til og med konstruktive tilbakemeldinger på den ferdige nettsiden din. Vi holder en dialog rundt det du lærer, og du slippes først ut i verden når vi sammen er sikre på at du har lært det du kom for å lære.

Ikke brenn inne med noen spørsmål. Ta kontakt ved bruk av chatten i høyre hjørne, så skal jeg svare så raskt jeg kan. Du kan også sende en e-post til tor@nulltilgull.no. Jeg lover ingen svar klokken tre natt til mandag, men jeg skal gjøre mitt ytterste for å gi deg en tilbakemelding raskt!

Visjon

Vår visjon er at alle, uansett utgangspunkt, skal kunne lage og drifte sin egen hjemmeside. Internett skal være tilgjengelig for alle. Ingen skal gå glipp av de mulighetene vi nå har til å påvirke andre positivt og forandre verden.

Vi ønsker at alle med en god idé og litt innsatsvilje skal lykkes med sin bedrift på nett. Det skal ikke være dyrt, det skal ikke være vanskelig og det skal gjøres på dine premisser.

Bygg bedriften du ønsker å drive, på din måte, med dine forutsetninger.

Misjon

Vår misjon er å drive utdanning innen hjemmesideutvikling og internettbasert bedriftsutvikling. Dette gjør vi gjennom grundige artikler, nyttige foredrag, nettbaserte utdanningskurs og personlig veiledning.

Denne industrien er stor og vanskelig å navigere. Vi ønsker at du skal stole på deg selv og ikke følge “guruer”. Vi ønsker at du skal skape bedriften du selv ønsker å drive, ikke bedriften som andre sier du skal drive.

Vi har tro på at det finnes noe som heter “nok”, og at lykke ikke finnes i hemningsløs økonomisk vekst. Misjonen vår er å hjelpe deg å oppnå din versjon av “nok”, slik at du opplever din egen versjon av “lykke”.

Verdier

Vårt verdisett er bygget på åpenhet, ærlighet, ydmykhet og tro på enkeltindividet.

Vi skal være i konstant utvikling og på en daglig søken etter å bli bedre til fordel for våre kunder. Vi skal yte service ut over hva som forventes, og vi skal ha ekte engasjement for hva du ønsker å oppnå.

Vi skal støtte deg i å nå målene dine på nett, ikke definere målene for deg. Ikke minst skal vi være en motvekt til “bli-rik-raskt”-tankegangen slik at du kan skape en etisk og bærekraftig bedrift som gjør verden til et bedre sted.